Utbildningar inom digital marknadsföring

Öka er digitala kompetens internt. Vi erbjuder möjligheten att skräddarsy utbildningar inom digital marknadsföring.

Utvecklingen inom digital marknadsföring sker i raketfart. Har du ett övergripande ansvar för företagets digitala marknadsföring? Eller jobbar du operativt med flera olika marknadsföringskanaler och har svårt att hinna kompetensutveckla i den mån du önskar för att tiden inte räcker till? Oavsett vilken position du har erbjuder vi utbildningar inom digital marknadsföring skräddarsydda efter dig och ditt teams behov för att öka den interna kompetensen på ert företag.

Vad kan en utbildning innefatta?

Våra utbildningar är flexibla och skräddarsys efter era behov inom våra expertområden i digital marknadsföring. Alltifrån en grundläggande genomgång av digital marknadsföring till fördjupade kunskaper i Facebook-annonsering. Utbildningarna kan variera i omfattning och längd, men är i regel uppdelade i tre moment:

  • Teoretisk utbildning inom området
  • Praktisk workshop för att applicera de nya kunskaperna
  • Strategisks stöttning och rekommendationer för vägen framåt

Exempel på områden vi utbildar inom:


Målet med våra utbildningar är att höja den interna kompetensen i ert team och säkra överlämningar för ökat resultat av er digitala marknadsföring. Berätta mer om er situation så skapar vi en lösning som lyfter ert team så ni tillsammans kan prestera ännu bättre.

Kommande SEO-kurser

Schema för kommande SEO-utbildningar: