Displayannonsering

Vad är displayannonsering?

Displayannonsering, eller också bannerannonsering som det ibland kallas, är en marknadsföringsform som sker i form av klickbara banners. Displayannonserna kan bestå av allt från rörlig bild och interaktiv media eller också loggor och text. Det är en marknadsföringsteknik som tillåter dig som annonsör placera annonserna på de webbplatser där er målgrupp vistas. 

Displayannonsering kan ske på flera olika sätt. De vanligaste sätten är direktköp, Googles displaynätverk, programmatiska köp eller använda sig av nativeannonsering. 

Varför ska man jobba med displayannonsering?

Är ni ett nytt varumärke eller lanserar ni en helt ny produkt? Displayannonsering är en av de mest populära marknadsföringskanaler för att skapa uppmärksamhet, öka awareness, av ett varumärke och en produkt. Displayannonsering har möjligheten att få en stor räckvidd och därmed nå en stor mängd potentiella kunder. 

Hur jobbar vi med displayannonsering?

Vill ni testa på displayannonsering, få löpande operativ hjälp eller har ni kanske arbetat med er befintliga mediebyrå sedan urminnes tider? Vi har lång erfarenhet av att agera kravställare mot befintliga samarbetspartners och ge en ”second opinion” för att ni med säkerhet ska veta att det arbetet som utförs är av högsta kvalitet. Vi kan även genomföra optimeringsförslag samt utvärderingar av kampanjer för att identifiera vilka åtgärder som behöver vidtas.

Våra display-specialister stöttar helt enkelt där behovet finns i er verksamhet. Vi erbjuder varje kund en unik lösning utifrån era behov och förutsättningar.  Slutmålet är det samma – vi hjälper er med er digitala annonsering så ni kan förbättra er räckvidd och konvertering.

Vanliga frågor

Svar: För att komma igång med displayannonsering behöver du dels räkna in resurserna som krävs för att skapa din annons, dvs. tid, kompetens och ev. bildredigeringsprogram, samt kostnaden för själva annonseringen. Hur mycket en displayannons kostar beror på plattform, målgrupp och hur stor annonsen är.

Svar: Vad kul! Maila gärna magnus.clarenbring@anegy.se så tar vi fram ett prisförslag skräddarsytt efter er budget och behov.

Vill du ha en gratis
SEO-analys?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi en analys med massa värdefull data.