Tjänster

Vi är specialister inom digital marknadsföring och står redo att hjälpa dig ta ägandeskap över din digitala marknadsföring. Med hjälp av insourcing åstadkommer vi ett nära samarbete, där vi blir en del av ditt team och arbetar tätt tillsammans med er för att stötta och förbättra resultaten från er digitala marknadsföring.

Hur presterar vår digitala marknadsföring? Vad ska vi mäta? Hur börjar vi arbeta mer datadrivet? Våra digitala analytiker hjälper er få svar och stöttar er på vägen.

Få hjälp att sätta mål och prioritera era digitala satsningar. Våra digitala strateger hjälper er säkerställa maximal utveckling i era digitala investeringar.

Behöver ni hjälp med att komma igång med er digitala marknadsföring? Våra digitala experter hjälper er att kickstarta era digitala kanaler!

SEO

Vill ni erövra topplaceringarna i Googles sökresultat? Vi kan hjälpa er med ert SEO-arbete, från övergripande SEO-analys till löpande operativt arbete.


SEM

Önskar ni hjälp med er annonsering i Google Ads eller Bing? Vi hjälper gärna till med er sökmarknadsföring. Från strategi och analys till löpande arbete.

Vill ni öka er närvaro i social media? Med expertis inom paid social hjälper vi er att nå rätt målgrupp på Facebook, Instagram, LinkedIn och andra viktiga kanaler för er verksamhet.

Vill ni jobba smartare och öka konverteringen i er kommunikation? Vi hjälper er med den marketing automation-resa ni befinner er i.

Vill ni maximera potentialen av er hemsida och börja testa? Vi kan hjälpa er med A/B-testning. Från implementering av nya verktyg till strategier och det löpande testarbetet.

Få hjälp att skapa rätt content utifrån potentialen i varje digitala kanal. Våra content marketing specialister hjälper er lyfta er hemsida till nästa nivå.

Är ni intresserade av att annonsera digitalt via köpt display eller annan digital annonsering? Vi hjälper till med allt från kravställning till optimering.

Är ni osäkra på ert digitala nuläge? Med hjälp av vår digitala audit får ni en 360-analys av era digitala satsningar och hur de presterar.

Behöver ni hjälp med att skapa och planera nyhetsbrev som genererar resultat? Vi hjälper er skräddarsy och rikta er e-postmarknadsföring till rätt målgrupp.

Öka er digitala kompetens internt. Vi erbjuder möjligheten att skräddarsy utbildningar inom digital marknadsföring.

Behöver ni hjälp med rekrytering av digital kompetens? Vi hjälper er hitta digitala talanger som matchar din verksamhet och dina behov.

Få bättre kontroll över externa samarbetspartners. Vi hjälper dig att agera digital kravställare, så ni som beställare kan maximera era resultat.

Vår arbetsprocess

Vi arbetar datadrivet på riktigt och det är något vi har med oss från första möte hela vägen till slutleverans.

1. Planering

Vi utgår alltid från en tydlig strategi som vi sätter tillsammans, för att hjälpa er nå era verksamhetsmål. Från förutsättningar i form av verktyg och kompetens till rätt KPI:er för uppföljning.

2. Utförande

Vi anpassar oss efter era behov. Från punktinsatser i större projekt till löpande operativt arbete och rådgivning. Våra specialister finns där ert team behöver stöttning och expertis.

3. Uppföljning

Vi är stolta över arbetet vi utför och resultatet vi åstadkommer. Därför är uppföljning en självklar del av arbetsprocessen. Dels för att ni ska veta vad vi levererat men också för att vi tillsammans ska kunna identifiera områden att optimera ytterligare.