Digital kravställare

Få hjälp att sätta mål och prioritera era digitala satsningar. Våra digitala strateger hjälper er säkerställa maximal utveckling i era digitala investeringar.

Ge era digitala kanaler den fokus de förtjänar. Baserat på rätt information och insikter hjälper vi er att sätta en plan för hur ni kan maximera resultatet av era digitala satsningar. Vi tar hänsyn till de kanaler som är viktiga för er verksamhet, från hemsida och sociala medier till kampanjer och nyhetsbrev. Har ni svårt att motivera en ökad budget för era digitala investeringar? Vi kan hjälpa er att bygga ett tydligt business case för varför era digitala satsningar förtjänar både mer fokus och kapital. Våra digitala strateger hjälper er från idé till resultat.

Hur jobbar vi med digital kravställning?

På Anegy ser vi varje digital kanals potential, funktion och påverkan på det övergripande slutresultatet. Våra digitala strateger hjälper er sätta tydliga individuella mål som knyter ann till era generella digitala mål. Vi ger er vägledning i vilka digitala medel som matchar era mål och hjälper er prioritera bland era digitala satsningar. Har ni en redan utvecklad strategi som ni önskar bolla? Vi ger er stöttning och rådgivning i hur ni kan finputsa strategin och lyfta era digitala resultat snäppet högre.

Behöver ni hjälp med digital kravställning?

Våra digitala strateger hjälper er bland annat med att:

  • Genomföra en initial analys för att sätta nuläge
  • Kartlägga den digitala kundresan
  • Sätta digitala mål baserat på övergripande mål
  • Matcha digitala mål med digitala medel för att maximera ROI
  • Utveckla vid behov business case för att försvara digitala satsningar
  • Förbättra och tydliggöra arbetsprocesser kring den digitala marknadsföringen.

Vill du ha en gratis
SEO-analys?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi en analys med massa värdefull data.