Vi finns till för att hjälpa företag nå resultat med sin digitala marknadsföring!

Om Anegy

Anegy är Sveriges första renodlade insourcing-bolag som tillhandahåller ledande experter inom digital marknadsföring. Vi hjälper dig ta ägandeskap över din digitala marknadsföring och stärker ditt team med extra kompetens, maximerar resultat och datadrivna insikter. Våra experter fyller glappet i digital kompetens på ett sätt som både involverar och gynnar dig och ditt företag. Allt genom ett transparent samarbete där vi tillsammans arbetar för att maximera den digitala framgången.

Under vår 10-åriga historia har vi, tack vare vår förmåga att alltid leverera resultat, fått nöjet att arbeta med spännande kunder på både nationell och internationell nivå. Exempelvis, IKEA, Telia, Samsung, ASSA ABLOY, Svenska Spel, Mercedes-Benz, Electrolux, Mr Green, Schenker med flera.

Bakgrund

 

2006

April, 2006

Anegy grundas av Rufus Lidman med fokus på att som digitala managementkonsulter hjälpa företag bli effektivare och nå resultat via digital strategi och analys. 

2012

Juni, 2012

Samarbete med Sveriges Annonsörer inleds. Anegy står bakom den digitala rådgivningstjänsten för 550 annonsörer och släpper produkten Digital audit och Digital strategi.

2013

 

Februari, 2013

Rufus Lidman blir Digital rådgivare för Sveriges annonsörer och Simon Milton tar över som VD. 

2014

 

Juni, 2014

Anegy blir en performancebyrå med inriktning mot att operativt hjälpa företag att nå resultat. Flera uppdrag har enbart resultatbaserade arvoden.

2016

 

Oktober, 2016

Efter att ha sett behovet byter Anegy riktning och fokuserar helt på insourcing och att stärka våra kunders team med digital spetskompetens.

Jannice Borekull
Cheif Executive Officer (CEO)
jannice.borekull@anegy.se
+46 725 51 17 70

Jannice är vd på Anegy vilket innebär att hon framförallt har övergripande ansvar för att leda, styra och utveckla Anegy utifrån våran vision och våra uppsatta mål både på kort och lång sikt.

Läs mer om Jannices bakgrund på LinkedIn

Simon Milton
Head of Business Development
simon.milton@anegy.se
+46 704 37 07 34

Simon är digital strateg och affärsutvecklingschef på Anegy. I sin roll hjälper han kunder identifiera och matcha sina digitala utmaningar för att förbättra och öka resultat.

Läs mer om Simons bakgrund på LinkedIn

Malin Johansson
Chief Operating Officer (COO) 
malin.johansson@anegy.se
+46 730 67 89 44

Malin operativ chef på Anegy och ansvarar för all produktionsledning i kundprojekt. Malin är även digital strateg och arbetar som digital rådgivare åt intresseorganistionen Sveriges Annonsörer.

Läs mer om Malins bakgrund på LinkedIn

Frida Thornberg
Head of Digital Analytics
frida.thornberg@anegy.se
+46 705 43 85 42

Frida är analyschef på Anegy, samt specialist inom webbanalys, tracking och optimering. Frida har erfarenhet av att arbeta med kunder så som Telia Company, Mercedes-Benz och Samsung.

Läs mer om Fridas bakgrund på LinkedIn

Anna Bertilsson
Digital Marketing Specialist
SEO, SO & Graphic Design
anna.bertilsson@anegy.se
+46 730 46 84 06

Anna är specialist inom sökordsoptimering (SEO), sajtoptimering (SO) och grafisk design. Likväl en duktig och pålitlig projektledare med erfarenhet av att arbeta med kunder så som Electrolux Home, Audi och Atria.

Läs mer om Annas bakgrund på LinkedIn

Emilia Köpberg
Digital Marketing Specialist
Digital Analytics & Display
emilia.kopberg@anegy.se
+46 73 145 83 67

Emilia är specialist inom optimering, analys och utvärdering av digitala marknadsföring i köpt media, och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med kunder så som Bonnier News Lifestyle, Bonava and Mr Green.

Läs mer om Emilias bakgrund på LinkedIn

Kim Olofsson
Digital Marketing Specialist
SEO, EMM & Content
kim.olofsson@anegy.se
+46 702 50 76 64

Kim är specialist inom sökordsoptimering (SEO), emailmarknadsföring (EMM) och content marketing. Kim har erfarenhet av att arbeta med kunder så som Electrolux Home, Audi och Excanto.

Läs mer om Kims bakgrund på LinkedIn

Sebastian Bertholdson
Digital Marketing Specialist
SEO & SMM
sebastian.bertholdson@anegy.se
+46 793 34 62 80

Sebastian är specialist inom sökordsoptimering (SEO) och Paid Social (SMM), med erfarenhet av A/B-testning, kravställning och analys i arbetet med kunder så som Electrolux Home och Excanto.

Läs mer om Sebastians bakgrund på LinkedIn

Jacob Pantzar
Digital Marketing Specialist
Digital Analytics & Campaigns
jacob.pantzar@anegy.se
+46 737 07 29 42

Jacob är specialist inom webbanalys och digitala kampanjer, med fokus på köpt media. Jacob har erfarenhet av att arbeta med kunder så som Telia, Mercedes-Benz, Assa Abloy och Bonava.

Läs mer om Jacobs bakgrund på LinkedIn

Sabine Ljunggren
Digital Marketing Specialist 
SEO, SO & Content
sabine.ljunggren@anegy.se
+46 704 60 86 06

Sabine är specialist inom sökordsoptimering (SEO) och sajtoptimering (SO). Sabine arbetar även med content marketing och har erfarenhet av att arbeta med kunder så som Mercedes-Benz.

Läs mer om Sabines bakgrund på LinkedIn

Michael Vexmoore
Digital Marketing Specialist
SEM, SMM & SO
michael.vexmoore@anegy.se
+46 736 74 88 62

Michael är specialist inom sökordsmarknadsföring (SEM) och Paid Social (SMM). Michael har erfarenhet av att arbeta med kunder så som Electrolux Home, Telia och Stöldskyddsföreningen.

Läs mer om Michaels bakgrund på LinkedIn

Cathrine Milton
IT-Support
cathrine.milton@anegy.se
+46 739 24 48 33
 

Cathrine hjälper Anegy att tillgodose organisationens IT-behov och ger oss support kring datorer, servrar och stöd i att utveckla policys internt för att förbättra IT-rutiner.

Läs mer om Cathrines bakgrund på LinkedIn

Henri  Jäderberg
Digital Marketing Specialist 
Digital Analytics
henri.jaderberg@anegy.se
+46 705 68 45 15

Henri är specialist inom webbanalys, vilket innebär att han är bra på att djupdyka i siffror och se samband och utvecklingsmöjligheter för digitala satsningar hos samtliga av sina kunder.

Läs mer om Henris bakgrund på LinkedIn

Malin Lindvall
Financial Assistent
ekonomiassistent@anegy.se
+46 706 62 02 14

Malin Lindvall är ekonomiassistent på Anegy. Det innebär att hon bland annat sköter administration och hantering av Anegys fakturering, reseräkningar, försäkringar och dylikt. 

Läs mer om Malins bakgrund på LinkedIn

Iris Johannesdottir Jensen
Office Assistent
iris.jensen@anegy.se
+46 725 55 11 31

Iris är kontorsassistent på Anegy vilket innebär att hon ansvarar för företagets kontor och dess dagliga drift. Iris är också den som ordnar alla roliga teamaktiviteter som t ex AW:s resor och kickoffer.

Läs mer om Iris bakgrund på LinkedIn

Muhammad Mahamid
Digital Marketing Specialist
Intern
muhammad.mahamid@anegy.se


Muhammad är praktikant hos oss från IHM Business School, och specialiserad inom området för på digital analys och SEM.

Läs mer om Muhammads bakgrund på LinkedIn

Pierre Ravelin Fossto
Key Account Manager
pierre.fossto@anegy.se
+46 735 07 34 99

Pierre är säljare på Anegy och arbetar framförallt med nykundsbearbetning men han tar även hand om våra befintliga kunder emellanåt.

Läs mer om Pierres bakgrund på LinkedIn

Joanna Sandin
Digital Marketing Specialist
Digital Analytics
joanna.sandin@anegy.se
+46 761 65 84 20

Joanna är specialist inom digital analys, vilket innebär att hon bl a jobbar med att säkra pålitlig tracking och analysera data för att få rätt underlag och möjliggöra ett datadrivet arbetssätt hos sina kunder.

Läs mer om Joannas bakgrund på LinkedIn

Ett urval av våra klienter