Om oss

Anegy i korthet

Anegy är en kombination av en digital konsult- och marknadsföringsbyrå. Med ett datadrivet arbetssätt hjälper vi företag att kostnadseffektivt maximera synlighet och konvertera kunder digitalt.

Ett kunskapshus

En viktig del i Anegys vision är att vara en källa för kunskap för våra kunder. Därför lägger vi stor vikt vid kunskapsöverföring i alla våra kunduppdrag. Vi håller löpande frukostseminarium. Vi delar löpande innehåll där vår blogg kanske blivit mest uppmärksammad (vi vann pris för ”Best marketing blog 2020” från SEMrush Nordic Awards). Vi utbildar på några av Stockholms främsta yrkeshögskolor inom digital marknadsföring.

För att detta ska vara möjligt har vi också ett koncept där ingen av våra konsulter ägnar mer än 80% av sin tid till kunduppdrag, just för att det ska finnas tid till att hålla koll på det allra senaste inom respektive specialistområde.

Vi lever som vi lär

Det är lätt att man med ett stort kundfokus bli ett fall för ”skomakarens barn”. Vi är därför aktiva i sociala medier, vi skapar innehåll, vi använder email, vi köper annonsering, vi ser varje månad ökad organisk trafik och mäter alla våra aktiviteter precis som vi rekommenderar våra kunder. Det medför starkare relationer med våra befintliga kunder och stabilt inflöde av nya kunder och vilket också gör det möjligt för oss att växa helt utan ett säljteam.

Historia

Anegy grundades 2006 och är starkt rotades i webbanalys och datadriven marknadsföring vilket genomsyrar vår verksamhet än idag. Väldigt glada över att blivit tilldelade DI Gasellen 2 år i rad för vår tillväxt.

I början av 2021 blev Anegy en del av Brandbee-koncernen.

Ett urval av våra kunder

Anegy partner Unionen
Anegy partner Almi
Anegy partner Assa Abloy
Anegy partner Ikea
Anegy partner Nordnet
Anegy partner Telia
Anegy partner Samsung
Anegy partner Resia
Anegy partner HM
Anegy Partner Audi
Anegy partner Bonava
Anegy partner Electrolux