Social Media Marketing (SMM)

Vad är Social Media Marketing?

Social media marketing, eller SMM som det också kallas, är digital annonsering som sker på sociala medier på till exempel Facebook, Instagram eller LinkedIn. Antingen sker annonseringen i form av sponsrade inlägg eller i form av annonser. 

Varför ska man jobba med Social Media Marketing?

Genom att arbeta med social media marketing kan ni erbjuda era tjänster och produkter på rätt plats, vid rätt tidpunkt till rätt målgrupp. Det är viktigt att synas med ett relevant budskap i de sociala kanaler där era nuvarande och potentiella kunder befinner sig och samtidigt använda träffsäkra annonser på plattformarna för att uppnå önskade resultat. SMM passar både i varumärkesbyggande syfte och försäljning. 

Hur jobbar vi med Social Media Marketing?

Vi på Anegy arbetar med de mest populära kanalerna inom sociala medier, både vad gäller annonsering och organiskt innehåll. På så sätt är vi kanaloberoende och kan arbeta strategiskt i de kanalerna som är mest relevanta för kunden. Vi hjälper till med allt från djupare analys och strategi till löpande annonsering, där vi bl.a. kan skapa och posta innehåll, sätta upp innehållsstrategier, och utföra audits av ert nuvarande arbete. 

Givetvis arbetar vi datadrivet och resultatinriktat mot de uppsatta affärsmål som vi tillsammans kommer överens om. Vidare strävar vi alltid efter transparens i vårt arbete. Således är det för oss självklart att ni som kund är ägare av alla annonskonton och systemen som vi arbetar i.

Våra experter kan hjälpa er med SMM i följande kanaler:

Vill du ha en gratis
SEO-analys?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi en analys med massa värdefull data.