SEO-utbildning

Vill du stärka upp din organisation inom SEO så är en SEO-utbildning något för dig. Vår utbildning ger dig operativ kunskap och verktyg för att kunna ta hem affären själv. Dessutom gör vår SEO-kurs dig till en bättre beställare.

Om Anegys SEO-utbildning

Vår SEO-utbildning är för den som vill lära sig grunderna inom sökmotoroptimeringens alla områden. Från det operativa arbetet on-page och off-page till hur du analyserar konkurrenternas SEO-arbete. Kursen riktar sig både till dig som arbetar operativt och till dig som agerar beställare.

Kursens innehåll

Vi utför ett mindre test för att utvärdera befintlig kunskapsnivå inom SEO. Detta för att ni ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen.

Få stenkoll på grunderna inom SEO. Vi ser till att du får med dig tillräckligt med grundkunskap innan vi fördjupar oss inom de olika delarna.

Vilket sökord bör du optimera mot när du skriver/beställer innehåll? Vi lär dig hur du ska gå tillväga.

Stödverktyg och metoder för copywriters/redaktörer som löpande skapar innehåll.

Hur kan vi dra lärdomar av vad som fungerar för våra närmaste konkurrenter? Vi går igenom hur du löpande utvärdera och jämför ditt SEO-arbete med konkurrenterna.

Visste du att besökarens beteende på din webbsida kan påverka din prestation i sökresultaten? Vi går igenom varför och vad vi kan göra.

Vi utför ett mindre test för att utvärdera vad du lärt dig under utbildningen. Därefter får du ett kursintyg utfärdat av Anegy som bevis på att du gått vår SEO-kurs!

För vem är utbildningen?

Vår SEO-utbildning är för de företag, anställda och konsulter som vill bli bättre på sökmotoroptimering.

För företag

Vår utbildning ger företag de kunskaper och verktyg som krävs för att själva kunna arbeta med sökmotoroptimering. Vi anpassar innehållet efter er kunskapsnivå vilket gör att utbildningen både är för företag som i dagsläget arbetar med SEO och företag som vill komma igång.

Vi anpassar även upplägget efter era önskemål och utbildningen kan därför hållas hos er eller i Anegys lokaler under en hel dag eller uppdelat på flera tillfällen.

För konsulter och anställda

Anegys utbildning är även för enskilda konsulter och anställda som vill lära sig mer om SEO. Vi erbjuder ett visst antal platser vid varje kurstillfälle och kursen hålls i Anegys lokaler. Kontakta oss för mer information om nästa kurstillfälle!

Varför investera i en SEO-utbildning?

 1. Öka kunskapen internt
  För att på riktigt göra skillnad behöver interna stakeholders prata samma språk och förstå syftet.
 2. Mätbart ökad kunskapsnivå
  Genom test i början och slutet av utbildningen så rapporterar vi till dig som beställare hur mycket bättre deltagarna blivit på SEO. Dessutom får alla deltagare ett kursintyg vid avklarad utbildning.
 3. Investera i medarbetarnas utveckling
  En SEO-utbildning är framförallt en investering i er personal och deras utveckling.
 4. Hitta synergier
  En av de främsta insikterna våra deltagare får är vilka synergier som finns mellan SEO och andra områden. Arbetar ni på rätt sätt så synkar ni ert arbete med Sociala Medier, PR, Konverteringsoptimering, Betald annonsering och mycket mer.
 5. Dokumentation
  För att kunskapen inte ska tappas så får man dokumentation av oss till varje utbildningstillfälle för internt bruk.

Anmälan till kurs

Intresserad av vår SEO-utbildning? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Företag vi utbildat inom SEO

Anegy partner Unionen
Anegy partner Electrolux
Anegy partner Ahlsell
Anegy partner Samsung

Case

SEO-utbildning - folkofolk

Kursen resulterade i att folkofolks organiska trafik ökade med 114 % och lämnade det redaktionella teamet självgående. Läs mer om caset.

Boka företagskurs

Vill du att vi håller en digital SEO-utbildning för ditt företag? 

Företag vi utbildat inom SEO

Vad andra tycker om våra utbildningar:

Anmälan är bindande. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till en kollega. Alla ombokningar samt platsöverlåtelser ska alltid göras skriftligt. Ombokning kan ske senast 30 dagar innan kursstart utan kostnad. Vid ombokning 29-14 dagar innan kursstart debiteras en ombokningsavgift på 25% av kursavgiften. Vid ombokning senare än 14 dagar innan kursstart debiteras en ombokningsavgift på 50% av kursavgiften. Vid utebliven närvaro är kursplatsen förverkad.