Digital kickstart

Vad är en digital kickstart?

Digital kickstart är en tjänst vi erbjuder för att komma igång med din digitala marknadsföring. Precis som namnet avslöjar är det ett uppstartsarbete, där vi hjälper dig att få ett helhetsgrepp för arbetet framåt. Tjänsten passar även dig som behöver hjälp att planera och prioritera bland era nuvarande digitala kanaler. 

Kanske har du identifierat orealiserad potential? Eller vill få experthjälp på hur ni ska tänka framåt? En Digital Kickstart hjälper dig att sätta kronan på verket och ger dig en snabbare start av egna satsningar i digitala kanaler. Vi ser till att du smidigt kommer igång med det dagliga arbetet utifrån strukturerade arbetsprocesser och tydliga mål. Tillsammans skapar vi märkbara resultat och ett snabbt lyft i både resultat och kunskap.  

Hur fungerar en digital kickstart?

En digital kickstart utgår från era förutsättningar och de kanaler ni är verksamma i. Tillsammans går vi igenom ert tidigare resultat och blickar framåt för att sätta tydliga mål och KPI:er i kombination med användbara mallar och processdokument för att underlätta ert fortsatta arbete. Alltifrån tydliga checklistor för ert SEO-arbete till grundläggande plan för er kommande Facebook-annonsering. Likaså kan vi hjälpa er att säkerställa pålitlig digital mätning i exempelvis Google Analytics, så att ni smidigt kan följa upp resultatet av era digitala insatser.

När ni känner er bekväma att ta vid och påbörja det fortsatta arbetet med era digitala kanaler, säkerställer våra experter en gedigen överlämning så ni kan ta vara på den nyvunna kunskapen och dela med er till resterande kollegor i teamet och verksamheten.

Vad innehåller en Digital kickstart

Vid en Digital Kickstart hjälper vi dig med att: 

  • Analysera tidigare resultat och nuläge
  • Sätta KPI:er och mål för dina digitala kanaler
  • Prioritera och planera digitala insatser
  • Säkerställa pålitlig digital mätning i t.ex. Google Analytics eller Adobe Analytics
  • ”Starta upp” era digitala kanaler
  • Utveckla och dokumentera arbetsprocesser
  • Synka kunskapsöverföring och överlämning till övriga i teamet

Vanliga frågor

Svar: Kostnaden för en kickstart beror på vad som ska genomföras och hur arbetet ska etableras i din organisation. Priset styrs bland annat på hur den interna kompetensen ser ut, era nuvarande arbetsprocesser och vad som ska göras framåt (samt i vilken omfattning). Viktigt att tänka på att en digital kickstart kan medföra löpande kostnader utöver själva konsultarvodet. Vill du exempelvis komma igång med annonsering behöver du även ta höjd för media spend (annonseringskostnad). Hör gärna av dig så ser vi över priset för din digitala kickstart. Vi kan även hjälpa dig med en rekommendation på insatser baserat på din budget och dina målsättningar.

Svar: Absolut! Vi har både hjälpt småföretagare att starta sin marknadsföring från grunder likväl globala storföretag att kickstarta nya digitala satsningar. Våra specialister utgår från ert företags behov och förutsättningar och skapar en den kickstart just ni behöver.

Svar: Självklart, det är tanken! När du anlitar oss för en Digital Kickstart hjälper vi dig med att komma igång, för att du sedan ska kunna jobba vidare själv med dina digitala kanaler. Vår tjänst gör dig därmed inte beroende av våra konsulter, men om du önskar fortsatt hjälp så hjälper vi gärna till med det också.

Svar: Spännande! Du har mycket som väntar framför dig. Hör av dig till magnus.clarenbring@anegy.se så ser vi tillsammans över vad som kan vara en bra digital kickstart för just din organisation!

Vill du ha en gratis
SEO-analys?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi en analys med massa värdefull data.