SEO-utbildning

Vill du stärka upp din organisation inom SEO så är en SEO-utbildning något för dig. Vår utbildning ger dig operativ kunskap och verktyg för att kunna ta hem affären själv. Dessutom gör vår SEO-kurs dig till en bättre beställare.

Innehåll i utbildningen

 • Kompetensutvärdering
  Vi utför ett mindre test för att utvärdera befintlig kunskapsnivå inom SEO för att ni ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen.
 • Introduktion
  Få stenkoll på grunderna inom SEO.
 • Sökordsanalys
  Vilket sökord bör du optimera mot när du skriver/beställer innehåll? Vi lär dig hur du ska gå tillväga.
 • Redaktionell fokus
  Stödverktyg och metoder för copywriters/redaktörer som löpande skapar innehåll.
 • Konkurrentanalys
  Hur kan vi dra lärdomar av vad som fungerar för våra närmaste konkurrenter och löpande utvärdera vår prestation i jämförelse?
 • Beteendeanalys
  Visste du att beteendet på din webbsida kan påverka din prestation i sökmotorerna? Vi går igenom varför och vad vi kan göra.
 • Kompetensutvärdering
  Vi utför ett mindre test för att utvärdera vad man lärt sig under utbildningens gång. Har man 80% rätt på testet utfärdar vi ett certifikat.

Varför investera i en SEO-utbildning?

 • Öka medvetandet internt
  För att göra skillnad på riktigt behöver interna stakeholders prata samma språk och förstå syftet.
 • Mätbart ökad kunskapsnivå
  Genom två test i början och slutet av utbildningen så rapporterar vi till dig som beställare hur mycket bättre deltagarna blivit på SEO.
 • Investera i dina medarbetare
  En SEO-utbildning är framförallt en investering i er personal.
 • Hitta synergier
  En av de mest främsta insikterna våra deltagare får är vilka synergier som finns med sitt SEO-arbete. Arbetar ni på rätt sätt så synkar ni ert arbete med Sociala Medier, PR, Konverteringsoptimering, Betald annonsering och mycket mer.
 • Dokumentation
  För att kunskapen inte ska tappas så får man dokumentation av oss till varje utbildningstillfälle för internt bruk.

Kursledare

Kursledare för vår SEO-utbildning är Sabine Ljunggren, Head of SEO på Anegy. Hennes roll sträcker sig från strategi och projektledning till processutveckling och copywriting, där hon har erfarenhet av att arbeta med kunder såsom Samsung, Mercedes-Benz, KPMG och Almi.

För vem är utbildningen?

Vår SEO-utbildning är för de företag, anställda och konsulter som vill bli bättre på sökmotoroptimering.

För företag

Vår utbildning ger företag de kunskaper och verktyg som krävs för att själva kunna arbeta med sökmotoroptimering. Vi anpassar innehållet efter er kunskapsnivå vilket gör att utbildningen både är för företag som i dagsläget arbetar med SEO och företag som vill komma igång.

Vi anpassar även upplägget efter era önskemål och utbildningen kan därför hållas hos er eller i Anegys lokaler under en hel dag eller uppdelat på flera tillfällen.

För konsulter och anställda

Anegys utbildning är även för enskilda konsulter och anställda som vill lära sig mer om SEO. Vi erbjuder ett visst antal platser vid varje kurstillfälle och kursen hålls i Anegys lokaler. Kontakta oss för mer information om nästa kurstillfälle!

Anmälan till kurs

Intresserad av vår SEO-utbildning? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Företag vi utbildat inom SEO

Unionen

Case

SEO-utbildning - folkofolk

Kursen resulterade i att folkofolks organiska trafik ökade med 114 % och lämnade det redaktionella teamet självgående. Läs mer om caset här.

Vill du ha en gratis
SEO-analys?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi en analys med massa värdefull data.

Vad andra tycker om utbildningen: