Google-annonsering

Certifierade specialister inom Google-annonsering

Anegys specialister är certifierade Google partners och strävar alltid mot att leverera den största möjligaste avkastningen till varje projektsamarbete vi kliver in i. 

Vill ni synas högst upp på Googles sökresultat och driva in trafik samt konverteringar till er verksamhet? Vi på Anegy hjälper gärna er med allt från insiktsfulla analyser och rekommendationer till övergripande operativt arbete inom Google annonsering!

Varför satsa på Google-annonsering?

I Sverige använder hela 97 % av befolkningen Google, enligt svenskarna och internet. Dagligen söker också 61 % av den svenska befolkningen efter information, produkter, tjänster, inspiration och nöje etc. i sökmotorn Google. Dagligen görs 55 miljoner sökningar och alla möjliga målgrupper befinner sig i söknätverket. Då har Google-annonsering en oändlig potential för alla företag och organisationer!

För företag är detta som sagt en otrolig möjlighet att hitta sin målgrupp, driva in trafik till er webbplats och få målgruppen att ta del av det du har att erbjuda dem. Men för att driva in trafik och konverteringar till en låg kostnad som ligger i linje med er budget och målsättning är svårt. Då krävs det certifierade digitala experter med professionell kunskap inom Google-annonsering!

Hur jobbar vi med Google-annonsering?

Vi har en lång erfarenhet av att jobba med Googles breda produktutbud. Våra sökspecialister är certifierade i Google Ads och hjälper er sätta tydliga mål för att utnyttja er fulla potential. Vi stöttar er i ert arbete med sökmotormarknadsföring för punktinsatser under viktiga kampanjer eller för en långsiktigt löpande annonsering. Tillsammans hjälps vi åt att förbättra resultatet i linje med era digitala målsättningar.

Bedriver ni en e-handel? Våra konsulter kan även hjälpa er med Google Shopping annonser för att öka försäljning direkt på Google.

Anegy’s digitala experter arbetar alltid datadrivet och efter de senaste uppdateringarna som Google gör i sina algoritmer. Anegy tror starkt på transparens och rapporterar resultatet precis som det är, oavsett utfall! Våra konsulter arbetar  i era konton, vilket betyder att ni äger all data och kan följa upp all annonsering på Google på ett smart och effektivt sätt.

Behöver ni hjälp med Google-annonsering?

Våra konsulter kan hjälpa ert företag bland annat med:

  • Nulägesanalys över era Google-konton
  • Konkurrensanalys
  • Trendanalys
  • SEM-strategi inklusive målsättning och KPI:er
  • Sökordsanalys
  • Internt kompetenslyft inom Google-annonsering
  • Skapa kampanjstruktur
  • Skapa annonser
  • Optimering av era konton
  • Rapportering och uppföljning

 

Är ni intresserade av att annonsera på Google eller är ni vana användare inom Googles annonseringsverktyg som behöver extra stöttning? Ta chansen att maximera er närvaro på de största sökmotorerna. Tveka inte att kontakta våra experter eller beställ en kostnadsfri offert idag!

Vill du ha en gratis
SEO-analys?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi en analys med massa värdefull data.