Twitter-annonsering

Vill ni öka er digitala närvaro och nå ut till er målgrupp på Twitter?  Våra experter har lång erfarenhet inom betald annonsering på sociala medier och hjälper er gärna att komma igång!

Twitter-annonsering och Twitter som kanal

Twitter är ett intressebaserat socialt medium där användare bl.a. vill diskutera ämnen, personer och händelser, samt följa och interagera med likasinnade. Detta är något som företag och varumärken inte har varit sena med att utnyttja i sin digitala kommunikation i både organisk och betald form. Ni kanske vill få in fler köp på er hemsida, få fler följare som läser era organiska inlägg, eller helt enkelt öka varumärkeskännedomen?

Fungerar målgruppsinriktning i Twitter-annonsering?

Det går med Twitter-annonsering att rikta in sig till personer som har interagerat och visat intresse för ert företag, eller nå ut till personer som liknar er existerande kundbas. Det är även möjligt att rikta sig till personer som pratar om specifika ämnen och events, vilket är perfekt om ni har en kampanj som exempelvis baseras på en viss högtid eller händelse.

Hur arbetar vi med Twitter-annonsering?

Vi börjar alltid att tillsammans med kunden sätta upp relevanta mål och KPI:er för att bestämma hur vi ska utvärdera annonseringen. Därefter implementerar och säkerställer vi korrekt konverteringsspårning så att vi kan mäta resultatet. När detta är på plats sätter vi upp kampanjer, arbetar med löpande optimering och följer självklart upp resultatet, utvärderar och rapporterar resultatet utifrån uppsatta mål . Vi tror på transparens och rapporterar vårt resultat precis som det är oavsett utfall. All annonsering sker dessutom via ert egna konto vilket betyder att ni äger all data.

Behöver ni hjälp med Twitter-annonsering?

Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer om hur vi på Anegy kan hjälpa er att uppnå önskvärda resultat. Klicka här för att få en offert!

Vill du ha en gratis
SEO-analys?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi en analys med massa värdefull data.