Instagram-annonsering

Vill ni nå ut till er målgrupp på Instagram och öka era konverteringar? Med vår expertis inom Instagram-annonsering hjälper vi er nå rätt målgrupper som är viktiga för er verksamhet!

Hur fungerar Instagram-annonsering?

På Instagram delar en användare bilder, videor och händelser med andra användare som du själv har visat intresse för att följa. Instagram är en av de absolut största sociala medie plattformarna idag och används främst av yngre personer i åldrarna 18-35. Faktum är att ca 60 % av alla internetanvändare i Sverige över 12 år använde plattformen under 2019. Vilket även gör det till en annonserings plattform med stor räckvidd.

Att skapa och publicera organiska inlägg kan vara ett effektivt sätt att nå ut och lära känna sin målgrupp. Att kombinera detta med betald annonsering kan skapa goda synergier. Ni kan exempelvis rikta annonser mot personer som är intresserade av ert varumärke och har interagerat med er Instagram-sida. Det går även att välja att nå ut till personer med vissa specifika intressen, till exempel appar de gillar, annonser de klickar på och konton de följer. Eller hitta nya potentiella kunder som liknar dina befintliga kunder eller följare.

Oavsett vad ert mål är, om ni vill öka er varumärkeskännedom, driva trafik, samla leads eller öka försäljningen så är detta möjligt att åstadkomma via Instagram-annonsering. All annonsering görs dessutom enkelt via ert Facebook Business konto.

Hur jobbar vi med Instagram-annonsering?

Våra experter har lång erfarenhet av Instagram-annonsering. Vi arbetar datadrivet och utgår alltid från era behov och stöttar er där ni behöver förstärkning, från strategi till punktinsatser eller löpande operativt arbete. Vi kan även genomföra optimeringsförslag samt utvärderingar av kampanjer för att identifiera styrkor, svagheter samt dra lärdomar och insikter. Slutmålet är det samma – vi hjälper er med er Instagram-annonsering så ni kan förbättra er räckvidd och konvertering.

Vi tror på att vara transparenta och redovisar därför resultaten av våra insatser som de är, vare sig de är bra eller dåliga. All annonsering görs via ert egna Facebook Business konto, och all data tillhör er!

Behöver ni hjälp med Instagram-annonsering?

Vi kan bland annat hjälpa er med:

  • Nulägesanalys
  • Framställning av strategier
  • Hitta viktiga KPI:er
  • Nå ut till er målgrupp
  • Skapa innehåll
  • Skapa kampanjer
  • Löpande optimering av kampanjer
  • Rapportering och utvärdering


Vill ni veta mer om hur vi på Anegy kan hjälpa er med Instagram-annonsering? Ni kan gärna kontakta oss så berättar vi mer eller
klicka här för att få en offert!

Vill du ha en gratis
SEO-analys?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi en analys med massa värdefull data.