Snapchat-annonsering

Önskar ni hjälp med att annonsera på Snapchat? Vi kan hjälpa er att öka er närvaro och samtidigt uppnå era målsättningar.

Snapchat-annonsering

Spenderar era nuvarande och potentiella kunder tid på Snapchat? Är svaret ja kan vi hjälpa er i Snapchat ads med att planera en strategi, nå värdefulla målgrupper med träffsäkra annonser och driva relevant trafik till er webbsida. Vi hjälper er att stå ut i mängden genom att se till att era tjänster och produkter visas på rätt sätt, för rätt målgrupp, på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Snapchat är ett av våra allra populäraste sociala medier i Sverige och används främst av den yngre generationen, mer specifikt, av personer under 35 år. Användare kan antingen skicka informella och kreativa snaps (foton eller filmer som raderas efter att mottagaren spelat upp meddelandet), skicka meddelanden eller skapa stories. Stories är en plats där användare kan ladda upp bilder och video för alla andra att se i upp till 24 timmar innan även dem raderas permanent. När det kommer till Snapchat ads så gäller det att vara informell och kreativ.

Snapchat-annonsering skiljer sig därmed rejält från andra annonseringsplattformar på det vis att det behöver vara mer autentiskt och ofiltrerat för att resonera med sin målgrupp. Här gäller det att vara lekfull, kreativ och engagera sin målgrupp snabbt med t.ex “behind-the-scenes”-material, eller skapa ett sponsrat filter för ett specifikt event.

Hur arbetar vi med Snapchat-annonsering?

Våra specialister stöttar er där ni behöver extra hjälp, vare sig det är att börja med Snapchat ads från grunden, eller att optimera era nuvarande kampanjer. Vi erbjuder bland annat hjälp med analys, strategi, innehåll, optimering och utvärdering. Varje kund är unik och kräver insatser utifrån era förutsättningar och målsättningar. Tillsammans hjälps vi åt att förbättra resultatet i linje med era digitala affärsmål. 

Vi på Anegy tror på att vara transparenta med våra kunder och redovisar därför resultaten av våra insatser som de är, vare sig de är bra eller dåliga. All annonsering kan lätt ses över av er själva och vi tror starkt på ett ärligt samarbete!

Behöver ni hjälp med Snapchat-annonsering?

Vi hjälper företag med:

  • Grundlig analys av nuläget
  • Framtagning av strategier
  • Ta fram viktiga mätetal (KPI:er)
  • Nå ut till rätt målgrupper
  • Skapa innehåll
  • Skapa kampanjer
  • Löpande optimering av kampanjer
  • Rapportering, utvärdering och uppföljning


Är ni redo att annonsera på Snapchat eller optimera era redan existerande kampanjer? Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer om hur vi på Anegy kan hjälpa er att uppnå önskvärda resultat.
Klicka här för att få en offert!

Vill du ha en gratis
SEO-analys?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi en analys med massa värdefull data.