Snapchat-annonsering

Vad är Snapchat-annonsering?

Snapchat-annonser är korta videoannonser på 10 sekunder som kan placeras mellan “stories” eller också i format där användaren kan “swipa upp” för att utforska din annons ännu mer eller komma direkt till er kampanj eller hemsida. 

Annonserna går att rikta mot förvald målgrupp precis som på många andra plattformar idag.

Varför ska man jobba med Snapchat-annonsering?

Spenderar era nuvarande och potentiella kunder tid på Snapchat? Är svaret ja kan Snapchat-annonsering precis vad ni ska satsa på. Med en genomtänkt strategi kan ni nå värdefulla målgrupper med träffsäkra annonser och driva relevant trafik till er webbsida. Stå ut från mängden genom att se till att era tjänster och produkter visas på rätt sätt, för rätt målgrupp, på rätt plats vid rätt tidpunkt. 

Hur fungerar Snapchat-annonsering?

Snapchat är ett av våra allra populäraste sociala medier i Sverige och används främst av den yngre generationen, mer specifikt, av personer under 35 år. Faktum är att annonsering på Snapchat skiljer sig rejält från andra annonseringsplattformar på det vis att det behöver vara mer autentiskt och ofiltrerat för att resonera med sin målgrupp. Här gäller det att vara lekfull, kreativ och engagera sin målgrupp snabbt med t.ex “behind-the-scenes”-material, eller skapa ett sponsrat filter för ett specifikt event.

Hur jobbar vi med Snapchat-annonsering?

Våra specialister stöttar er där ni behöver extra stöd, vare sig det är att börja med Snapchat-annonser från grunden, eller att optimera era nuvarande kampanjer. Vi erbjuder bland annat hjälp med analys, strategi, innehåll, optimering och utvärdering. 

Varje kund är unik och kräver insatser utifrån era förutsättningar och målsättningar. Tillsammans hjälps vi åt att förbättra resultatet i linje med era digitala affärsmål. All annonsering kan lätt ses över av er själva och vi tror starkt på ett transparent samarbete!

Vill du ha en gratis
SEO-analys?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi en analys med massa värdefull data.