E-postmarknadsföring

Behöver ni hjälp med att skapa och planera nyhetsbrev som genererar resultat? Med expertis inom e-postmarknadsföring (EMM) och consumer relationship management (CRM) hjälper vi er skräddarsy och rikta er e-postmarknadsföring till rätt målgrupp.

E-post är en av de primära marknadsföringskanalerna för majoriteten av dagens företag. En träffsäker e-postmarknadsföring har därmed enorm potential att vårda leads och driva värdefull försäljning. Med lång erfarenhet inom system så som Apsis och MailChimp stöttar våra konsulter er där ni har behov med er e-postmarknadsföring, från uppstart och innehåll till GDPR och analys. Tillsammans sätter vi tydliga mål och kpi:er för smidig uppföljning och överlämning, så ert CRM team kan upprätthålla det arbete och resultat vi genererat tillsammans.

Hur jobbar vi med e-post
marknadsföring?

Hur jobbar vi med
e-post
marknads föring?

Våra digitala experter analyserar er nuvarande kunddata och tidigare resultat från e-postmarknadsföring för att tillsammans med er sätta tydliga mål och kpi:er med en gedigen strategi för att nå önskat resultat. Tillsammans med er gedigna kunskap om era kunder, skräddarsyr vi målgrupper för er e-postmarknadsförnig och nyhetsbrev. Behöver ni kreativ hjälp? Flera av våra konsulter är utbildade inom Adobe Photoshop, InDesign och Illustrator. Tillsammans med ett rikt och relevant innehåll hjälper vi er driva era kunder framåt i kundresan – ända fram till mål.

Som alltid arbetar våra konsulter helt transparent i era system så ni har tillgång till all data och resultat.

Behöver ni hjälp med er
e-postmarknadsföring?

Behöver ni hjälp med er e-post marknads
föring?

Vi kan bland annat hjälpa er med:

  • Analys av tidigare resultat
  • Strategi för EMM
  • Mål och kpi:er
  • Skapa målgrupper
  • Skapa innehåll
  • Löpande optimering
  • Rapportering och uppföljning

Vill du ha en gratis
SEO-analys?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi en analys med massa värdefull data.