Social Media Marketing (SMM)

Vill ni exempelvis börja annonsera eller behöver ni hjälp med att sätta en innehållsstrategi för sociala medier? Med lång erfarenhet av både paid social och organiskt innehåll kan vi på Anegy hjälpa er med de flesta utmaningar vad gäller sociala kanaler. 

Erbjud era tjänster och produkter på rätt plats, vid rätt tidpunkt till rätt målgrupp. Anegy hjälper er att synas med ett relevant budskap i de sociala kanaler där era nuvarande och potentiella kunder befinner sig. Vill ni ha experthjälp med att skapa och posta innehåll? Eller generera fler köp via träffsäkra annonser på Facebook? Vi hjälper er att uppnå önskade resultat – oavsett om det gäller försäljning eller mer typ av varumärkesbyggande marknadsföring.  

Hur jobbar vi med Social media marketing?

Vi på Anegy arbetar med de allra flesta kanaler inom sociala medier, både vad gäller annonsering och organiskt innehåll. På så sätt är vi kanaloberoende och kan arbeta strategiskt i de kanalerna som är mest relevanta för kunden. Vi hjälper till med allt från löpande annonsering till organiskt innehåll, där vi bl.a. kan skapa och posta innehåll, sätta upp innehållsstrategier, och utföra audits av ert nuvarande arbete. 

Givetvis arbetar vi datadrivet och resultatinriktat mot de uppsatta affärsmål som vi tillsammans kommer överens om. Vidare strävar vi alltid efter transparens i vårt arbete, och att kunden därför ska äga all data. Således är det för oss självklart att ni som kund är ägare av annonskontona och systemen som vi arbetar i.

Behöver ni hjälp med social media marketing?

Våra experter kan hjälpa er med SMM i följande kanaler:

 

Våra tjänster inkluderar bland annat:

  • Audit
  • Innehållsstrategi
  • Skapa och posta innehåll
  • Sätta upp mål och KPI:er 
  • Uppsättning av konverteringsspårning 
  • Kampanjuppsättning
  • Löpande optimering
  • Rapportering och uppföljning


Är ni intresserade av att öka er närvaro och pröva på sociala medier annonsering? Kontakta oss för mer information!

 

Vill du ha en gratis
SEO-analys?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi en analys med massa värdefull data.