Rekrytering

Rekrytering inom digital marknadsföring

Vare sig du letar efter en webbanalytiker, SEO-specialist eller digital projektledare så är det ofta väldigt utmanande att göra en professionell bedömning av just den kompetens ni behöver stärka upp organisationen med. Det är här vi kommer in i bilden, som experter inom digital marknadsföring har vi en unik plats på en marknad som generella rekryterare har svårt att navigera.

Genom att matcha era behov med talanger på marknaden, hjälper vi er med rekrytering av digital kompetens som passar er verksamhet. Vi besitter ett brett nätverk och många års erfarenhet vilket gör att vi snabbt når ut till vassa kandidater.

Vi erbjuder två alternativa lösningar – rekrytering och hyrrekrytering.

Rekrytering

Vid rekrytering så hjälper vi till med rollbeskrivning, platsannons, intervjuer och tester innan vi presenterar kvalitativa kandidater inom rätt lönespann till er. När ni hittat en kandidat ni gillar så hjälper vi till med förhandling. 

Hyrrekrytering

Vid hyrrekrytering går processen till på liknade sett som för rekrytering, men här sker förhandling och anställning hos Anegy med 6 månaders garanti. Med andra ord slutar vi inte leta förrän vi hittat den perfekta kandidaten för ert uppdrag. Ni har utrymme att utvärdera matchningen av kompetens och skulle kandidaten inte passa för uppdraget eller teamet så rekryterar vi en ny kandidat så både ni och vi är 100% nöjda med resultatet. Oavsett vilken lösning som passar er bäst vill vi hjälpa er att hitta drivna digitala specialister som passar just er verksamhet.

Vill du ha en gratis
SEO-analys?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi en analys med massa värdefull data.