Jobba hos oss

Vi växer ständigt och är alltid intresserade av att träffa duktiga och drivna personer som vill jobba inom det digitala landskapet.

ÄR DU SOM OSS…

…SÅ BRINNER DU FÖR DIGITAL MARKNADSFÖRING och vill hjälpa våra kunder att förbättra sina resultat i digitala kanaler. Du har såväl bred som djup kunskap inom ett eller flera specialistområden inom digital marknadsföring och står redo att stärka upp våra kunders organisationer med digital expertis. Och oavsett vilket typ av uppdrag du tar dig an vill du alltid leverera på topp till våra kunder.

… SÅ VILL DU GÖRA SKILLNAD. Precis som vi, så tycker du inte att en fin titel på visitkortet är det viktigaste. Det som betyder något är snarare att det du gör spelar någon roll. Eftersom du är ambitiös, driven och gilla tuffa mål och utmaningar så trivs du i en arbetsmiljö med stort resultat- och målfokus.

…SÅ HAR DU ALLTID KUNDEN I FOKUS. Du känner stort ansvar för dina projekt, är lätt att samarbeta och är öppen i dialogen med kunder. Genom ett transparent samarbete arbetar proaktivt och strukturerat för att hela tiden hjälpa våra kunder förbättra resultaten av sin digitala marknadsföring.

…SÅ VILL DU KÄNNA DIG TRYGG PÅ JOBBET redan från dag ett. Därför gillar du att Anegy har en tydlig introduktionsplan för dig för de första månaderna så att det finns så bra förutsättningar som möjligt för dig att gå vidare till en tillsvidareanställning och förhoppningsvis växa till nästa ledande konsultstjärna på den digitala arenan. Dessutom tilltalas du av att Anegy är bland de få företag i branschen som är anslutna till kollektivavtal, eftersom det gör att det finns en mängd schyssta villkor och förmåner som också skapar trygghet för dig som medarbetare, som t ex:

  • Avtalsenlig tjänstepension.
  • Extra ersättning när du är föräldraledig eller långtidssjuk.
  • Ett stabilt försäkringsskydd som till exempel livförsäkring och arbetsskadeförsäkring.
  • En extra vecka ledigt vilket gör att du kan njuta av hela sex veckors semester per år.
  • Friskvårdsbidrag.

…SÅ VILL DU ALLTID LÄRA DIG MER. Precis som vi, så vet du att utveckling är nyckeln till såväl personlig som ett företags framgång. Du uppskattar därför att arbeta efter en individuell utvecklingsplan så att du får chans att visa vad du går för. Du gillar även att det finns en generös budget och tid för kompetensutveckling och att det finns interna seminarier att dela med sig av kunskap och erfarenheter mellan medarbetare.

…SÅ VILL DU HA SCHYSST ERSÄTTNING för det jobb du gör. Du håller med oss om att det är rimligt att inte bara få en marknadsmässig fast grundlön, utan även en rörlig lön baserat på företagets månadsomsättning och din beläggningsgrad. Du tycker även det är schysst att du som medarbetare har möjlighet till viss provision vid t ex försäljning av nya kunduppdrag och att du alltid har rätt till en årlig löneförhandling på din arbetsplats.

…SÅ VILL DU HA KUL PÅ JOBBET. Inte minst på fredagar. Därför tycker du att det är trevligt att varje fredag börja med en härlig frukost och avsluta med en gemensam afterwork med dina kollegor som en avslappnad uppladdning inför helgen.

…SÅ ÄR DU TAGGAD PÅ ATT VARA EN DEL AV ANEGY. I så fall gör du helt rätt i att söka en av våra lediga tjänster nedan eller skicka en spontanansökan till ansokan@anegy.se. Har du några funderingar så tveka inte att slå oss en signal på 0704-370734 så ska vi göra vårt bästa för att göra dig än mer övertygad om att Anegy är rätt arbetsplats för dig. Vi ser framemot att höra ifrån dig!