Om oss

Anegy är en digital marknadsföringsbyrå som tillhandahåller ledande experter inom områdena:

  • Performance-annonsering
  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Ägd media
  • Analys

Vi åtar oss operativa såväl som mer strategiska uppdrag – och kan därmed hjälpa till med allt från att sköta er löpande digitala annonsering eller sökmotoroptimering, till att agera kravställare, genomföra digitala audits och ta fram digitala marknadsföringsstrategier.

Se hela vårt tjänsteutbud

Vi är mycket mer än en byrå

Anegy är som en kombination av ett konsultföretag och en digital marknadsföringsbyrå. Våra konsulter arbetar med fördel integrerat i ditt team och hjälper dig att planera och arbeta mer datadrivet med din digitala marknadsföring och försäljning.

Känn dig trygg i våra ledord

På Anegy arbetar vi med våra fyra ledord i ryggen – resultat, transparens, service och expertis. De utgör en gemensam värdegrund för alla anställda på Anegy och genomsyrar hela vår verksamhet; för såväl kundprojekt som interna aktiviteter. Det är med andra ord vad vi försöker leva efter och vad du kan förvänta dig av oss som byrå till ditt projekt.

Vår kraftiga tillväxt gav oss DI Gasell två år på raken

Vi fortsätter att växa så det knakar. Med en tillväxt på 69 % fick vi 2018 ta emot priset DI Gasell som årligen delas ut av tidningen Dagens Industri till Sveriges snabbast växande företag. Vi har även fått ta emot priset för 2019.

Djupare insikter och förståelse med bred kundportfölj

Under vår 14-åriga historia har vi fått nöjet att arbeta med spännande kunder på både nationell och internationell nivå. Däribland IKEA, Telia, Samsung, Landshypotek bank, Electrolux Home, Bonnier, Svea Solar med flera. Vår breda kundportfölj har därmed gett oss insikter och djupare förståelse för flertalet branscher. Spana gärna in våra case för att få veta mer.

Anegy partner Unionen
Anegy partner Almi
Anegy partner Assa Abloy
Anegy partner Ikea
Anegy partner Nordnet
Anegy partner Telia
Anegy partner Samsung
Anegy partner Resia
Anegy partner HM
Anegy Partner Audi
Anegy partner Bonava
Anegy partner Electrolux

Vi utbildar framtidens experter

Som auktoritet på området digital marknadsföring har våra specialister fått förtroendet från bl.a. Medieinstitutet, Berghs och IHM att agera föreläsare eller kursledare på deras utbildningar. Från och med slutet av 2019 erbjuder vi även egna utbildningar på Anegy inom SEO och Facebook-annonsering; riktat till både dig som beställare eller till dig som arbetar operativt.

SEMrush Nordic Awards-vinnare 2020

I maj fick vi äran att ta emot två priser under SEMrush Nordic Awards. Den ena gick till vår Head of SEO, Sabine Ljunggren, som tog hem titeln “Young Marketing Professional of the Year”. Därtill vann vi pris i kategorin “Best blog”, en blogg där vi delar kunskap i digital marknadsföring löpande. Du hittar bloggen här!

Under 2018 blev Anegy även uppköpta av CloudRepublic AB och  är nu en del av Cloud Republic-koncernen.