Digital mätning och analys

Säkra din digitala mätning. Vi hjälper dig att säkra pålitlig tracking, analysera er data för att få rätt underlag och möjliggöra ett datadrivet arbetssätt.

Digital strategi

Skapa maximal kund- och affärsnytta. En digital strategi är en förutsättning för att förstå möjligheterna med digitala insatser och kunna dra nytta av dem.

Displayannonsering och DSP

Driv värde med digital annonsering. Vi hjälper dig styra och optimera dina digitala kampanjer inom såväl Programmatic som Display för att maximera ROI.

Sökordsmarknadsföring (SEM)

Lyckas med din SEM. Vi hjälper dig sätta mål samt styra och optimera dina sökkampanjer i AdWords mot bättre ROI - och vi tar bara betalt för resultatet.

Social media advertising 

Nå ut i sociala medier. Vi maximerar din ROI i din annonsering i sociala medier – och tar bara betalt för resultatet.

Sökmotoroptimering (SEO) 

Förbättra din placering på Google. Vi optimerar din hemsida och driver kvalitetstrafik och konverteringar organiskt genom strukturerad sökmotoroptimering.

Sajtoptimering 

Öka effektiviteten på din sajt. Vi hjälper dig att sätta mål och optimerar din hemsida mot dina mål med hjälp av beprövade testmetoder.

Konverteringsoptimering (CRO)

Gör dina besökare till kunder. Vi analyserar din hemsida, identifierar läckage och förbättringsåtgärder och ökar konverteringen.

Social media management

Ta ett grepp om dina sociala medier. Vi hjälper dig hela vägen – från strategi till planering och exekvering som leder till resultat i era sociala kanaler.

Content marketing

Skapa värdeskapande innehåll på både sajt, blogg samt i sociala medier. Vi hjälper dig att skapa och optimera innehåll som gör skillnad för affären – på riktigt.

Inbound marketing

Bearbeta rätt kunder. Vi hjälper dig att effektivisera er affär online med hjälp av verktyg som tillåter er att möta kunden på ett sätt som passar dem.

Omnichannel marketing 

Ta er till nästa nivå inom digital marknadsföring. Vi hjälper er med rätt kompetens för att kunna ta er an alla delar inom omnichannel marketing.

Marketing automation

Automatisera din digitala marknadsföring på rätt sätt. Vi hjälper dig att få de processer på plats som krävs för att kunna generera fler leads.

Lead nurturing

Ta vara på potentiella kunder i flera kanaler. Vi hjälper er att konsekvent kommunicera med möjliga kunder fram till då de är redo att genomföra ett köp.

Attribuering

Ta reda på vilka aktiviteter som driver affären. Vi hjälper dig att analysera hur dina digitala kanaler bidrar till affären.

Projektledning

Säkerställ att dina digitala projekt drivs i mål. Vi hjälper er med projektledning av komplicerade digitala utvecklingsprojekt.