Anegy Breakfast Club

Anegys frukostklubb är till för dig som vill lära dig mer om digital marknadsföring, äta en god frukost bland likasinnade och förhoppningsvis lämna oss med lite ny inspiration. Nedan hittar du våra kommande seminarier.

29 jan

Frukost: 8:30 / Föreläsning: 09.00-10.00

SEO & PR: Friends with marketing benefits

Det finns stora fördelar med att fläta in SEO i sitt PR-arbete – men vilka och hur? Vi går igenom hur ni kan skapa bättre pressmaterial och kreativa kampanjer – som kan ge fantastiskt genomslag på er SEO. Lär dig mer om synergierna mellan SEO och PR!

20 feb

Frukost: 8:30 / Föreläsning: 09.00-10.00

Programmatisk annonsering, vad är det egentligen och är det något för ert bolag?

Har du hört talas om annonseringsformen programmatic eller programmatisk annonsering men osäker på vad det är för något? Eller vet du kanske vad det är men är osäker på om det är något för er? Låt oss reda ut det!

12 mar

Frukost: 8:30 / Föreläsning: 09.00-10.00

Så skapar du en effektiv contentstrategi

Man kan tyvärr inte googla sig till en skräddarsydd contentstrategi. Så hur skapar man innehåll som berör, engagerar, väcker uppmärksamhet – och genererar intäkter? Vi delar tips på hur ni bör tänka när ni skapar er contentstrategi för er verksamhet!

2 apr

Frukost: 8:30 / Föreläsning: 09.00-10.00

Funderar du på att börja med e-postmarknadsföring?

Vi går igenom best practises och vanliga fallgropar !

23 apr

Frukost: 8:30 / Föreläsning: 09.00-10.00

Google Ads format - vilka alternativ har du och vad är värt att satsa på?

Google Ads brukar vanligtvis kopplas ihop med Googles sökresultat men deras annonsplattform är så mycket större än så. Vi går igenom det du behöver veta för att välja kanaler!

14 maj

Frukost: 8:30 / Föreläsning: 09.00-10.00

SEO-tips till webbredaktörer

Visste du att majoriteten av all trafik kommer från sökmotorer? Frågan är, hur skapar man innehåll som är optimalt för både sökmotorer och människor? Vi delar med oss av handfasta tips, så att du som webbredaktör eller webbansvarig kan briljera!