Anegy Breakfast Club

Anegy Breakfast Club (ABC) är till för dig som vill lära dig mer om digital marknadsföring. I Corona-tider kan vi tyvärr inte bjuda på frukost men förhoppningsvis lämnar du oss med massa ny inspiration ändå. Signa upp dig på webinars helt kostnadsfritt, och ställ dig på väntelista till kommande. 

Skapa en contentstrategi, steg för steg

Föreläsning med Sabine Ljunggren

Vi går igenom vad en contentstrategi är, hur den är uppbyggd och varför det är viktigt att alltid utgå från data. Vi tittar även på några av framgångsrecepten som kända varumärken använder sig av för att skapa effektivt innehåll i olika kanaler.

Vad du får med dig

  • Verktyg som behövs för att skapa din egen contentstrategi
  • Hur du skapar nytt innehåll efter strategin
  • Svar på dina frågor av Sabine efter dragningen


Missa inte det!

Sabine Ljunggren

Föreläsare

Sabine är Head of SEO och content specialist med kunder som Mercedes-Benz och Svea Solar. Hon föreläser i digital marknadsföring hos företag och skolor i Stockholm och blev 2020 utsedd till "Young Marketing Professional of the Year" av SEMrush.

Sabine Ljunggren

Föreläsare

Sabine är Head of SEO och content specialist med kunder som Mercedes-Benz och Svea Solar. Hon föreläser i digital marknadsföring hos företag och skolor i Stockholm och blev 2020 utsedd till "Young Marketing Professional of the Year" av SEMrush.

15 okt

Google Digitalakademin

Video-SEO - så lyckas du på YouTube

Vi gästar hos Google Digitalakademin #försverige. Anmäl dig till den här kursen där vi går igenom skillnaden mellan att hosta dina videos på YouTube mot andra plattformar, hur du gör en sökordsanalys och skapar rörligt innehåll som presterar.

Sabine Ljunggren

Föreläsare

Sabine Ljunggren är specialist och teamlead inom sökmotoroptimering (SEO) med bakgrund inom PR och kommunikation. Hennes roll sträcker sig från strategi och projektledning till processutveckling och copywriting.

15 okt

Google Digitalakademin

Analysera mera - lär dig vilka verktyg som kan användas till vad

Vi gästar hos Google Digitalakademin #försverige. Anmäl dig till den här kursen där vi går igenom hur du arbetar mer datadrivet med Google Tag Manager, Google Analytics, Google Data studio och Google Sheets.

Föreläsare

Kim Westervind är marknadsansvarig på Anegy. Hon stöttar i olika analysuppdrag och utbildar i GTM parallellt med sin roll.

Få påminnelse om kommande events

Kommande events

Nyfiken på vad som kommer på tur? Vi planerar sommarens webinars för fullt. Håll utkik efter kommande dragningar.

6 okt

SEO för den digitala copywritern

Hur ska du tänka när det kommer till sajtstruktur, sidmallar och innehåll? Vi ger dig handfasta tips som är både sökmotorer och användare gillar!

20 okt

Facebook-annonser som övertygar - så gör du!

Lär dig effektivisera dina annonser på Facebook och öka dina konverteringar. Morgonens expert delar tips för placeringar, annonsformat och best practices när det kommer till copy och kreativ. 

3 nov

Länkbygge för nybörjare

Att länkar är viktigt för SEO är ingen nyhet. Men hur gör man då för att anskaffa länkar på ett hållbart och effektivt sätt? Morgonens expert ger dig matnyttiga tips för att komma igång med ditt länkbygge! 

17 nov

Kom igång med Youtube annonsering

Över en miljard timmar spenderas på Youtube varje dag. Ta vara på potentialen och få en introduktion i hur du kan annonsera på Youtube. 

1 dec

Vanligaste misstagen i Google Analytics

Avsluta året med en rannsakan av er Google Analytics. Vi listar de vanligaste misstagen vi ser återkommande i GA-konton och hur ni bäst åtgärdar dem. 

15 dec

Kom igång med Google Analytics 4 "GA4"

Har du inte kommit igång med GA4 än? Vi guidar dig i nya Google Analytics och hjälper dig att ta nästa steg för att implementera det! 

Inställt

Inställt på grund av sjukdom. Nytt datum kommer!

Contentbatching - effektivisera dina sociala medier

Contentbatching är en teknik för hur du producerar innehåll till dina sociala medier effektivare – och smartare! Se till att du tar fram rätt innehåll, som ger resultat, och på minimal tid.  

När du accepterar villkoren samtycker du även till kommunikation via e-postutskick samt till att vi använder information om dig i enlighet med vår dataskyddspolicy