Driven Säjare / Business Developer

Vi är inne i en kraftig tillväxtsatsning och söker nu en driven säljare för att stärka vår säljfunktion till vårt kontor i Stockholm City med tillträde omgående.

Arbetsbeskrivning

Som säljare kommer du framförallt ansvara för nykundsbearbetning, men rollen kräver även planering och utförande av insatser som berör vården av befintliga kunder.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Prospektering och nykundsbearbetning (telemarketing och mötesbokning med kalla kontakter samt uppföljning av varma leads)
  • Deltagande vid säljmöten/pitcher
  • Sammanställning av formella uppdragsbeskrivningar och projektplaner
  • Utveckling och optimering av säljmaterial
  • Uppföljning, rapportering och dokumentation av genomförda säljprocesser
  • Ansvar för planering och utförande av kundvårdsinsatser, inklusive uppdatering av bolagets CRM-databas
  • Ansvar för förberedelser inför, dokumentation och uppföljning av seminarier riktade till befintliga och nya kunder

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och du kommer jobba tätt tillsammans med Försäljningschef.

Kvalifikationer, erfarenheter och egenskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du har utbildning inom försäljning, affärsutveckling eller motsvarande på universitet eller yrkeshögskola. Du behöver även ha minst 1-2 års erfarenhet av att ha arbetat i en säljroll inom tjänsteförsäljning B2B med dokumenterat goda resultat. Har du erfarenhet av digital marknadsföring eller konsultverksamhet så är det meriterande.

För att passa i rollen behöver du vara van i att arbeta självständigt, strukturerat och ansvarstagande. Anegy har stort resultat- och målfokus, så för att trivas behöver du vara ambitiös, driven och gilla tuffa mål och utmaningar. Rollen kräver att du är en social person med förmåga att snabbt skapa goda relationer och att du har en god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt. Brinner du för utveckling, är bekväm med att ta egna initiativ för att hitta förbättringar och har ett intresse för digital marknadsföring ser vi det som en bonus.

Mer info

För mer information är du välkommen att kontakta Simon Milton, simon.milton@anegy.se, eller 0704 37 07 34. Intervjuer och urval kommer ske löpande. 

2017-25-09

Lön
Individuell lönesättning

Ansökan
Ange referens: Säljare

Kontaktperson
Simon Milton, simon.milton@anegy.se

Tel: 0704 37 07 34